Безглютеновий пшеничний крохмаль, глюкоза, кукурудзяний крохмаль, загусник: гуарова камідь, Е464; рослинна клітковина, регулятор кислотності: Е575; розпушувач: карбонат натрію.
Енергетична цінність: 1522 кДж / 359 ккал
зокрема насичених 0,4г
зокрема цукру 4,6г
Спосіб приготування:
Інгредієнти: 500г екстра універсального концентрату борошна ФКУ, 0,5 чайні ложечки солі (5г), 0,5 чайні ложечки цукру (8г), 7г дріжджів в порошку, 450мл теплої води, 3 ложки масла (20г).
Приготування: Вміст пакету всипати до посудини, додати сіль і вимішати. Потім всипати цукор, дріжджі, влити воду (температура близько 26°С) і масло. Всі складники гарно вимішати до однорідної маси. Тісто перекласти до форми, прикрити серветкою чи рушником і залишити на близько 30 хвилин в кімнатній (близько 20°С) температурі. Коли тісто подвоїть свій об’єм, потрібно помазати верх хліба маслом і вкласти форму до раніше нагрітої духовки. Випікати при температурі 180°С близько 40-45 хвилин. Не відкривати духовки під час випікання(!!!). Коли хліб буде готовий витягніть його з форми і залишити до охолодження. Рекомендований розмір форми для випікання 27*12см, а також випікати в духовці без термообігу (конвектора).
Смачного!