Крохмаль: кукурудзяний, картопляний, тапіоки; згущувачі: ксантанова камедь, гуарова камедь.
Енергетична цінність: 1458 кДж / 343 ккал
зокрема насичених 0,1г
зокрема цукру ˂0,2г
зокрема фенілаланіну 9мг
зокрема тирозину 6мг
зокрема лейцину 16мг
Спосіб приготування млинців із замінником яєць:
Для приготування потрібно:
120г суміші, 10г замінника яєць + 40 мл води, 2 столові ложки цукру, 250мл молочного напою з низьким вмістом білка або рослинного напою, або води, 2 столові ложки олії + ½ ложки для смаження.
Приготування:
Збити замінник яєць з водою за допомогою міксера. Змішати всі інгредієнти разом з підготовленим замінником яєць міксером до отримання однорідної маси. Вилити рівний тонкий шар тіста на розігріту сковороду і обсмажити з двох сторін до золотисто-коричневого кольору.
Смачного!!!
Спосіб приготування вареників зі замінником яйця:
Для приготування потрібно:
250г суміші, 30г замінника яєць + 120мл води, 1 столова ложка олії, 60 мл дуже теплої води, сіль.
Приготування:
Збити замінник яєць з водою за допомогою міксера. Із суміші, приготовленого замінника яєць та олії замісити тісто, поступово додаючи теплу воду, але не кип’яток, до утворення еластичного тіста. Готове тісто розкачувати частинами (решту тіста прикрити серветкою) товщиною 2-3мм. Витиснути круги, вибрати улюблену начинку і добре скріпити краї, надавши вареникам потрібну форму. Варити в киплячій підсоленій воді близько 10 хвилин.
Смачного!!!