Кукурудзяний крохмаль, картопляний крохмаль, рисове борошно, пшеничний крохмаль без глютену, глюкоза, згущувач: гуарова камедь, E464, харчові волокна, регулятор кислотності: Е 575, розпушувач: бікарбонат натрію.
Енергетична цінність: 1452 кДж / 342 ккал
зокрема насичених 0,3г
зокрема цукру 5,9г
Спосіб приготування пельменів і вареників:
Для приготування знадобиться:
250г суміші, 2 яйця, 1 ст.л. соняшникової олії, 50 мл води кімнатної температури.
Приготування:
Всі інгредієнти змішати і додавати поступово воду для отримання однорідної маси. Розкачати тісто, склянкою видавити кола, потім викласти начинку і ретельно зліпити краю. Варити 10 хвилин в солоній воді.
Замість яєць можна використовувати замінник (на 120мл води всипати 20г замінника).
Смачного!!!