Ваш кошик порожній
Кукурудзяний крохмаль, кукурудзяне борошно, згущувач: камедь ріжкового дерева
Енергетична цінність: 1545 кДж / 364 ккал
зокрема насичених 0,13г
зокрема цукру 0,26г
Спосіб приготування бісквіту:
Для приготування знадобиться: 300г суміші для тортів, 170г вершкового масла, 5 яєць, 13г розпушувача, 250 г цукру, 100г молока.
Приготування:
Масло розтерти з м'яким маслом, поступово додавати яйця постійно перемішуючи. Додати розпушувач до суміші. З’єднати інгредієнти. Додати молоко, перемішати до утворення однорідної маси. Випікати 45 хв при температурі 175-180°С з циркуляцією повітря.