Кукурудзяний крохмаль, безглютеновий пшеничний крохмаль, картопляний крохмаль, глюкоза, загусник: гуарова камедь, Е464; картопляна клітковина, регулятор кислотності: Е575, розпушувач: карбонат натрію.
Енергетична цінність: 1450 кДж / 341 ккал
зокрема насичених 0,2г
зокрема цукру 6,6г
Спосіб приготування вареників:
Для приготування знадобиться:
0,5 кг суміші, 20г низькобілкового замінника яєць, 80г води, 5г солі, 10г цукру, 30г соняшникової олії, 300г води 20°C (якщо потрібно, додати більше).
Приготування:
Замінник яєць змішати з водою (80г), додати до суміші. Потім додати сіль, цукор, олію та воду. Ретельно вимішати до однорідної маси. Розкатати тісто і склянкою видавити кола. У кожне коло викласти фарш і зліпити вареник. Варити близько 10 хвилин на слабкому вогні.
Смачного!!!