Безглютеновий пшеничний крохмаль, глюкоза, кукурудзяний крохмаль, згущувачі: гуарова камедь, Е464; харчова клітковина, розпушувач: дифосфат, карбонат натрію; кукурудзяний крохмаль, картопляний крохмаль, ароматизатори, регулятор кислотності: Е575; розпушувач: карбонат натрію.
Упаковка містить: 250г суміші для випічки кексів, 16 формочок.
Енергетична цінність: 1850 кДж / 443 ккал
зокрема насичених 0,7г
зокрема цукру 29г
Приготувати:
4 жовтки
105г олії
100мл води
100г цукру
Спосіб приготування:
Розігріти духовку до температури 180 ° C. Поставити на деко формочки з упаковки.
Жовтки розтерти з цукром, а потім додавати по черзі соняшникову олію, воду і вміст пакету. Все ретельно розмішати до отримання однорідної маси.
Заповнити приготовані формочки отриманою масою до половини їхньої висоти. У випічку можна додати фрукти, яблука, чорниці.
Помістити в попередньо розігріту духовку, пекти близько 15-20 хвилин.
Смачного!