Код товару: 3

Суміш Balviten для випічки хліба PKU 500г

0 відгуків.
Виробник Balviten
На складі
Ціна
170грн
Виникли питання?

Суміш Балвітен для випічки хліба ФКУ

Склад:

Крохмаль пшеничний без глютену, глюкоза, згущувач: гуарова камедь і Е464, картопляний крохмаль, розпушувачі: бікарбонат натрію, регулятор кислотності: E 575.

Харчова цінність в 100 г продукту:

Енергетична цінність: 1490 кДж / 356 ккал

  • Жири 0,2г

зокрема насичених 0,1г

  • Вуглеводи 86г

зокрема цукру 1,1г

  • Білки 0,3г
  • Клітковина 2,7г
  • Фенілаланін 3,45мг
  • Сіль 0,13г

Рецепти випічки хліба зі суміші.

Традиційний спосіб:

Складники: 50 г суміші, близько 440мл теплої води (температура близько 30°С), 2 столові ложки соняшникової олії, 20г цукру, 7г сухих дріжджів або 20г свіжих дріжджів, 5г солі.

Всі компоненти ретельно перемішати (міксером - близько 5 хвилин). Готове тісто вилити в змащену жиром форму, накрити сухим рушником і поставити в тепле місце (при температурі близько 25°С) приблизно на 45 хвилин. Тісто має збільшитися вдвічі. Перед тим, як вставити форму в духовку, тісто слід злегка змочити водою. Випікати 40-45 хвилин при температурі 220°С. Вийняти хліб з форми відразу після того, як вийняли з духовки.

Спосіб випікання в автоматичній хлібопічці:

Складники: 500г суміші, 380-400мл теплої води (температура близько 3 °С), 40г соняшникової олії, 20г цукру, 7г сухих дріжджів або 20г свіжих дріжджів, 5г солі.

Висипати суміш та інші інгредієнти в хлібопічку та запустити програму "без глютену". Приблизно через 2 години вийняти готовий хліб (для хлібопічки Panasonic), для інших печей, запустити стандартну 3-х годинну програму для випічки хліба.

Смачного!

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Примітка:HTML теги не дозволені! Використовуйте звичайний текст.

Рейтинг Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні: