Крохмаль пшеничний без глютену, глюкоза, згущувач: гуарова камедь і Е464, картопляний крохмаль, розпушувачі: бікарбонат натрію, регулятор кислотності: E 575.
Енергетична цінність: 1490 кДж / 356 ккал
зокрема насичених 0,1г
зокрема цукру 1,1г
Рецепти випічки хліба зі суміші.
Традиційний спосіб:
Складники: 50 г суміші, близько 440мл теплої води (температура близько 30°С), 2 столові ложки соняшникової олії, 20г цукру, 7г сухих дріжджів або 20г свіжих дріжджів, 5г солі.
Всі компоненти ретельно перемішати (міксером - близько 5 хвилин). Готове тісто вилити в змащену жиром форму, накрити сухим рушником і поставити в тепле місце (при температурі близько 25°С) приблизно на 45 хвилин. Тісто має збільшитися вдвічі. Перед тим, як вставити форму в духовку, тісто слід злегка змочити водою. Випікати 40-45 хвилин при температурі 220°С. Вийняти хліб з форми відразу після того, як вийняли з духовки.
Спосіб випікання в автоматичній хлібопічці:
Складники: 500г суміші, 380-400мл теплої води (температура близько 3 °С), 40г соняшникової олії, 20г цукру, 7г сухих дріжджів або 20г свіжих дріжджів, 5г солі.
Висипати суміш та інші інгредієнти в хлібопічку та запустити програму "без глютену". Приблизно через 2 години вийняти готовий хліб (для хлібопічки Panasonic), для інших печей, запустити стандартну 3-х годинну програму для випічки хліба.
Смачного!