Рис "Жасмін" широко використовують у приготуванні страв східної кухні, особливо в кухні Південно-Східної Азії. Під час приготування, зерна рису "Жасмін" трохи злипаються, але зберігають свою ідеальну форму і набувають білосніжного кольору. Страви, приготовані з цього сорту рису, матимуть приємний аромат і неперевершений смак.
Цей ароматний рис підходить як для других страв, так і для приготування десертів. Для цього сорту рису найбільш підходить метод варіння "під кришкою".
Рис шліфований довгозернистий “Жасмін” 100%.
Країна походження: Таїланд
Енергетична цінність: 1474 кДж / 347 ккал
зокрема насичених 0,2г
зокрема цукру 0,74г
Спосіб приготування: в киплячу підсолену воду засипати промитий рис у співвідношенні 1,0 частина рису до 1,1 частини води, перемішати. Довести до кипіння і варити 15-18 хвилин.