Це суміш найкорисніших і найбагатших вітамінами та мінералами сортів рису.
Коричневий (нешліфований, Натурал) рис містить вітаміни групи В, мінерали, клітковину та фолієву кислоту, а також невелику кількість фосфору, цинку, міді та йоду. Рисові оліїв цьому рисі знижують рівень холестерину в крові.
Червоний рис (red rice) - джерело вітамінів групи В, вітаміну Е, багатий мінеральними речовинами, макроелементами - залізом і кальцієм. Червоний пігмент - потужний антиоксидант, знижує ризик утворення атеросклеротичних бляшок.
Чорний рис містить велику кількість білка, до його складу входять 18 корисних амінокислот. Також в цьому злаку є фолієва кислота і вітаміни групи B і Е.
Рис нешліфований натурал 75%, рис червоний 15%, рис чорний 10%.
Країна походження: Камбоджа
Енергетична цінність: 1474 кДж / 347 ккал
Спосіб приготування: в киплячу підсолену воду засипати промитий рис у співвідношенні 2:1, перемішати. Довести до кипіння і варити 30-40 хвилин.