Час приготування такого рису 15-18 хвилин, а готові страви з білого рису мають прекрасний смак і зовнішній вигляд.
Рис - прекрасний вибір для прихильників активного способу життя і здорового харчування. Він багатий складними вуглеводами, які забезпечують довгостроковий приплив енергії в м'язові тканини організму. Споживання підвищеної кількості складних вуглеводів дозволяє знизити денну норму цукру та жирів без втрати енергії, необхідної організму людини. Рис є важливим джерелом вітамінів групи В, які сприяють зміцненню нервової системи.
У готовому вигляді рис Long Grain (Thailand) не злипається, виходить розсипчастим. Цей рис використовують для приготування пловів, салатів, гарнірів у перших стравах.
Рис шліфований довгозернистий.
Країна походження: Таїланд
Енергетична цінність: 1535 кДж / 367 ккал
зокрема насичених 0,2г
зокрема цукру 0,74г
Спосіб приготування: в киплячу підсолену воду засипати промитий рис у співвідношенні 1,0 частина рису до 2 частин води, перемішати. Довести до кипіння і варити 15-18 хвилин.