Ваш кошик порожній
Басматі має високий вміст амілази і тверду, майже суху текстуру. Сире зерно довге й тонке. При приготуванні зерна рису басматі збільшуються більш ніж в два рази. На сході рис часто готують в поєднанні з різними спеціями, особливо з шафраном. Плов, приготований з рису басматі, має специфічний, неповторний аромат. Цей рис подають як самостійний гарнір.
Рис шліфований довгозернистий
Країна походження: Пакистан
Енергетична цінність: 1474 кДж / 347 ккал
зокрема насичених 0,2г
зокрема цукру 0,7г
Спосіб приготування: в киплячу підсолену воду засипати промитий рис у співвідношенні 2:1, перемішати. Довести до кипіння і варити 15-18 хвилин.