Дикий рис має вишуканий, трохи солодкуватий смак і неповторний аромат з вираженою горіховою нотою. У дикому рисі міститься безліч корисних і поживних речовин.
Користь нешліфований рису (Натурал) для людей, які стежать за своїм здоров'ям, важко переоцінити. Одним з успішних поєднань цього рису є його суміш з диким рисом.
Приготована рисова суміш Дикий + Натурал не така м'яка, як білий рис, але вона придатна для приготування всіх цих страв, де використовується білий рис. При цьому ризик того, що рис розвариться, значно зменшується.
Поєднання дикого і коричневого рису - це в два рази більше корисних властивостей, яскравого смаку, аромату і позитивних смакових вражень.
Рис нешліфований дикий 10%, рис нешліфований коричневий 90%.
Країна походження: Таїланд
Енергетична цінність: 1535 кДж / 367 ккал
зокрема насичених 0,3г
зокрема цукру 0,07г
Спосіб приготування: в киплячу підсолену воду засипати промитий рис у співвідношенні 2:1, перемішати. Довести до кипіння і варити 28-30 хвилин.