Ваш кошик порожній
При варінні червоний рис частково забарвлює воду, тому що має природний натуральний барвник, який не шкодить здоров'ю.
Червоний рис добре гармонує з грибами, овочами і м'ясом. Він добре розварюється, але при цьому зберігає форму. Готується Червоний рис трохи довше, ніж білий рис, час варіння становить 30-40 хвилин. Використовується для приготування різних страв: салатів, гарнірів, супів, пловів.
Рис нешліфований довгозернистий червоний.
Країна походження: Камбоджа
Енергетична цінність: 1544 кДж / 364 ккал
зокрема насичених 0,9г
зокрема цукру 0,7г
Спосіб приготування: в киплячу підсолену воду засипати промитий рис у співвідношенні 2:1, перемішати. Довести до кипіння і варити 30-40 хвилин.