Кукурудзяний крохмаль, безглютеновий пшеничний крохмаль, глюкоза, цукор, сіль, згущувач: гуарова камедь, Е464, картопляна клітковина, регулятор кислотності: Е575.
Енергетична цінність: 1490 кДж / 356 ккал
зокрема насичених 0,1г
зокрема цукру 1,1г
Підготуйте:
330 мл води кімнатної температури, 20 г дріжджів або 7 г сухих дріжджів, 2 ст. ложки соняшникової олії.
Спосіб приготування:
Дріжджі розчинити у воді, додати соняшникову олію у суміш, залишивши близько 2 столових ложок суміші в упаковці. Все перемішати міксером з одним віничком до отримання однорідної маси. Тісто викласти на деко, вистелине папером для випічки, злегка посипане частиною залишеної суміші. Використовуючи залишки суміші, розкачати піцу. Залиште тісто піднятися, прикрийте його рушником і поставте в тепле місце приблизно на 30 хвилин. Духовку розігріти до 250 градусів. На тісто, яке підійшо, викласти інгредієнти за смаком. Піцу пекти 15-20 хвилин на середньому вогні. За 2 хвилини до закінчення випічки покласти сир ФКУ.
Смачного!