Какао зі зниженим вмістом жиру (вміст жиру 10-12%), регулятор кислотності: карбонат калію.
Може містити: молоко, сою та їх похідні.
Енергетична цінність: 1302 кДж / 313 ккал
зокрема насичених 6,8г
в яких цукру 1г
Спосіб приготування шоколадного пирога:
Склад: 1 уп. маргарину, 1/3 склянки молока, 3 ст. л. какао, 2 склянки цукру, 2 склянки борошна, 4 яйця, 1 ч. л. розпушувача, 1 ст. л масла та панірувальних сухарів для форми.
Приготування: Маргарин, молоко, 1 ½ склянки цукру і какао помістити в каструлю і розігріти на слабкому вогні до утворення однорідної густої маси (не доводити до кипіння). Кілька ложок відлити в чашку, а решту маси остудити. Відокремити білки від жовтків. Білки збити в густу піну з частиною цукру, що залишилася. В охолоджену масу додати просіяне борошно з розпушувачем і жовтки. В кінці масу акуратно перемішати з білковою піною. Тісто перелити в форму і випікати в розігрітій духовці при температурі 180°С близько 45 хвилин. Готовий пиріг полити массою, що залишилася.
Смачного!!!