Код товару: 13

Цукор Celiko ванільний 32г

0 відгуків.
Виробник Celiko
На складі
Ціна
16грн
Виникли питання?

Цукор Целіко ванільний

Склад:

Цукор, ароматизатор: етилванілін.

Продукт може містити: сою, молоко, арахіс і фундук.

Спосіб приготування:

Для приготування дріжджового пирога потрібно :

1 упаковка дріжджової  суміші Celiko 200г, 2 яйця, 150 мл молока, 30 г розтопленого вершкового масла або соняшникової олії, 1-2 ч. л. ванільного цукру Celiko.

Приготування пирога:

У миску просіяти суміш, вбити яйця та влити тепле молоко температурою максимум 30°С. Збивати міксером близько 3 хвилин або вручну, поки маса не буде гладкою, однорідною і блискучою. Влити жир і збивати ще близько 2 хвилин. Тісто перекласти в форму (діаметром близько 20 см) змащену жиром або застелену пергаментним папером і залишити піднятися в теплому місці на приблизно 30 хвилин. Пиріг поставити в розігріту духовку, випікати при температурі 180°С, близько 30 хвилин. Готовий пиріг можна додатково посипати цукровою пудрою або полити глазур'ю.

Смачного!

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Примітка:HTML теги не дозволені! Використовуйте звичайний текст.

Рейтинг Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні: