Код товару: 19647

Суміш Celiko універсальна 200г

0 відгуків.
Виробник Celiko
Закінчився
Ціна
51грн
Виникли питання?

Суміш Целіко універсальна

Склад:

Рисове борошно, картопляний крохмаль, сіль.

Продукт може містити: сою, молоко і їх похідні.

Харчова цінність в 100г продукту:

Енергетична цінність: 1508 кДж / 360 ккал

  • Жири 0,6 г

в тому числі насичених 0,3г

  • Вуглеводи 82г

в тому числі цукру 0г

  • Білки 5,4г
  • Сіль 1,21г

Для приготування тортильї знадобиться:

1 упаковка суміші універсальної (200г)
20г олії (2 столові ложки)
150-200мл молока
1 яйце

Начинка до смаку: це може бути, наприклад, смажена куряча грудка зі спеціями, овочі на вибір, соус, спеції.

Приготування:

  1. Висипати вміст пакета в миску, додати яйце, олію, сіль, молоко і перемішати до отримання напіврідкої консистенції тіста, як для млинців.
  2. Налийте в сковороду трохи олії і розігрійте. Потім залийте тісто тонким шаром і обсмажте до рум'яної скоринки з двох сторін.
  3. Залити розігрітий пиріг соусом і додати начинку.
  4. Сформуйте тортилью.

Для приготування пельменів знадобитися:

1 упаковка суміші універсальної (200г)
1 яйце
90-100мл теплої води
1 чайна ложка меленого лляного насіння (близько 5г)

Начинка за смаком


Приготування:

  1. Залити лляне насіння 50мл теплої води і дати набухнути (3-5 хвилин).
  2. Просіяти суміш універсальну в миску, додати яйце і всипати насіння. Замісити тісто, доливаючи воду, що залишилася.
  3. Розкачати тісто порціями (сохне швидко, тому найкраще накрити харчовою плівкою). Вирізаємо диски склянкою. Викладіть начинку на диск, складіть навпіл і добре приклейте.
  4. Покласти пельмені в киплячу, злегка підсолену воду. Щоб пельмені не злипалися, можна додати у воду чайну ложку рослинної олії або вершкового масла. Варіть 5-7 хвилин з моменту їх підйому на поверхню.

Для приготування бананового хліба знадобитися:

1 упаковка суміші універсальної (200г)
2 яйця
8 столових ложок олії (40г)
3 банани (бл. 500г з шкіркою)
1 столова ложка цукру (15г)
1 чайна ложка розпушувача Celiko (5г)

Приготування:

  • Очистіть банани. Якщо банани стиглі (шкірка жовтувато-коричнева або коричнева), просто розімніть їх виделкою. У разі незрілих бананів (шкірка світло-жовта або зелена) краще їх збити блендером.
  • З'єднайте банани з яйцями і маслом, потім додайте суміш універсальну, цукор, розпушувач і перемішайте. Якщо маса надто густа (не розливається), додайте води (1-2 столові ложки).
  • Викласти тісто у форму (23x11см) і випікати 45 хвилин при 180°C.

Смачного!

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Примітка:HTML теги не дозволені! Використовуйте звичайний текст.

Рейтинг Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні: