Для приготування торту потрібно:
Приготування торту:
Яйця збити з цукром в піну. Додайте борошно, розпушувач і делікатно перемішайте. Дно тортівниці діаметром 21см застелити пергаментом, вилити тісто і випікати в темп. 180°C протягом 40-50 хвилин. Верх, що часто росте нерівно, зрізати, висушити в духовці, а потім подрібнити за допомогою комбайну або товкачиком. Ці крихти використовуйте пізніше для посипання країв нашого торту. Холодний бісквіт розрізати на три частини. Два коржі змастити тонким шаром повидла, скласти і покласти третій, злегка притиснути. На стіл висипте крихти. Краї торту змастити повидлом і посипати крихтами, прокатати торт по столі. Вирівняти краї торта або перекладіть його назад в форму. Галаретку розчинити в склянці гарячої води, додати вишні і залишити, щоб злегка застигла. Галаретку з вишнями, яка вже почала застигати, викласти на торт і поставити в холодильник.
Смачного!