Картопляний крохмаль, кукурудзяний крохмаль, цукор.
Продукт може містити: сою, молоко та їх похідні.
Енергетична цінність: 1526 кДж / 365 ккал
зокрема насичених 0г
зокрема цукру 32г
Способи приготування:
Для приготування бісквіту знадобиться:
1 упаковка безглютенової суміші для бісквітного тіста, 50г цукру (¼ склянки), 3 яйця, 1ч.л. безглютенового розпушувача.
Приготування бісквіту:
1. Відокремити жовтки від білків. Білки збити з цукром. Потім послідовно додавати по одному жовтку, постійно збиваючи.
3. Тісто перекласти в форми з пергаментним папером або змащені маслом і посипані безглютеновими панірувальними сухарями.
4. Випікати в духовці при темп. 180°C протягом близько 30 хвилин. Після виймання з духовки почекати поки охолоне. Потім додати начинки за смаком.
Для приготування кексу з цедрою апельсина веганського знадобиться:
1 упаковка безглютенової суміші для бісквітного тіста, 140г пюре батату (запеченого або вареного), 3ст.л. апельсинового соку (30г), 3ст.л. олії (30г), 2ч.л. ванільного цукру, 1ч.л. розпушувача, цедра апельсина.
Приготування:
1.Пюре батату змішайте з апельсиновим соком, додайте олію.
2.До утвореної маси невеликими порціями всипайте просіяну суміш для бісквітного тіста, додайте розпушувач. Добре перемішайте, додайте апельсинову цедру.
3.Готову масу перекладіть у форму для випічки, випікайте 30 хвилин при температурі 180°С.
Смачного!!!