Для приготування тіста потрібно:
Для приготування сирної начинки потрібно:
Приготування начинки:
Сир перемолоти або розім'яти виделкою, додати сметану, цукор, ванільний цукор, все перемішати.
Приготування тіста для вареників:
У миску всипати 350г борошна, додати жовток (для кольору), сіль і стільки гарячої води, щоб тісто можна було вимішати. На хвилину залишити. Під час охолодження тісто густіє і його потрібно замішати. Після охолодження тісто не так добре ліпиться. Перекласти на стіл, посипаний борошном і, підсипаючи борошном, замісити до консистенції тіста для вареників.
Тісто розкачувати товщиною кілька міліметрів. Видавити склянкою кружальця, чайною ложкою накласти начинку і зліпити вареники. Закип'ятити воду зі столовою ложкою соняшникової олії. Вареники варити в солоному окропі, поки не спливуть. Готові вареники подавати зі сметаною та варенням.
Смачного!