Цукор, ароматизатор: етилванілін.
Продукт може містити: сою, молоко, арахіс і фундук.
Спосіб приготування:
Для приготування дріжджового пирога потрібно :
1 упаковка дріжджової суміші Celiko 200г, 2 яйця, 150 мл молока, 30 г розтопленого вершкового масла або соняшникової олії, 1-2 ч. л. ванільного цукру Celiko.
Приготування пирога:
У миску просіяти суміш, вбити яйця та влити тепле молоко температурою максимум 30°С. Збивати міксером близько 3 хвилин або вручну, поки маса не буде гладкою, однорідною і блискучою. Влити жир і збивати ще близько 2 хвилин. Тісто перекласти в форму (діаметром близько 20 см) змащену жиром або застелену пергаментним папером і залишити піднятися в теплому місці на приблизно 30 хвилин. Пиріг поставити в розігріту духовку, випікати при температурі 180°С, близько 30 хвилин. Готовий пиріг можна додатково посипати цукровою пудрою або полити глазур'ю.
Смачного!