Торт сметанковий

  • 09 грудня 2017 16:33:44
  • Відгуків: 0
  • Переглядів: 935
  • 0

Для приготування бісквіту потрібно:

Для приготування крему потрібно:

  • 750г вершків 30%
  • 10г желатину
  • 100г цукрової пудри
  • фрукти для прикраси
  • тертий шоколад
  • кокосова стружка

Приготування торту:

Яйця з цукром збивати міксером близько 5 хвилин. Додати борошно, вимішане з розпушувачем і делікатно перемішати. Тісто перекласти в тортівницю діаметром 24см і випікати близько 40 хвилин в температурі 180°C. Готовий бісквіт відразу ж дістати з тортівниці та перевернути догори дном.

Випечений і охолоджений бісквіт розрізати на три коржі. Желатин намочити в ¼ склянки холодної води. Коли набубнявіє, підігріти. Вершки збити з цукровою пудрою. Під кінець збивання додати охолоджений желатин. Вершками перемастити коржі торта, потім верх і краї. За допомогою шприца або кондитерського мішка зробити на торті трояндочки зі сметани. Краї торта обсипати кокосовою стружкою. Готовий торт прикрасити на свій розсуд.

Смачного!