Для приготування бісквіту потрібно:
Для приготування крему потрібно:
Приготування торту:
Яйця з цукром збивати міксером близько 5 хвилин. Додати борошно, вимішане з розпушувачем і делікатно перемішати. Тісто перекласти в тортівницю діаметром 24см і випікати близько 40 хвилин в температурі 180°C. Готовий бісквіт відразу ж дістати з тортівниці та перевернути догори дном.
Випечений і охолоджений бісквіт розрізати на три коржі. Желатин намочити в ¼ склянки холодної води. Коли набубнявіє, підігріти. Вершки збити з цукровою пудрою. Під кінець збивання додати охолоджений желатин. Вершками перемастити коржі торта, потім верх і краї. За допомогою шприца або кондитерського мішка зробити на торті трояндочки зі сметани. Краї торта обсипати кокосовою стружкою. Готовий торт прикрасити на свій розсуд.
Смачного!