Полента з телятиною а ля Строганов

  • 12 січня 2018 21:56:04
  • Відгуків: 0
  • Переглядів: 1103
  • 0

Для приготування поленти потрібно:

Для приготування телятини ля Строганов потрібно:

Приготування кубиків із поленти:

Кашу приготувати в бульйоні, а коли вбере весь бульйон, перекласти в плоску форму, притиснути, накрити фольгою і поставити в розігріту духовку до температури 140°C на 15 хвилин. Печену кашу дістати з духовки і порізати великими кубиками.

Приготування телятини ля Строганов:

М'ясо порізати довгою соломкою, посипати сіллю і борошном. Обсмажити в добре розігрітому жирі. Цибулю порізати кубиками, а печериці - пластинками. Разом посмажити на соняшниковій олії, додати томатну пасту і сметану, протушити. М'ясо з'єднати з соусом, додати спеції.

Телятину подавати з кубиками поленти або з хлібом.

Смачного!