Ваш кошик порожній
Для приготування поленти потрібно:
Для приготування телятини ля Строганов потрібно:
Приготування кубиків із поленти:
Кашу приготувати в бульйоні, а коли вбере весь бульйон, перекласти в плоску форму, притиснути, накрити фольгою і поставити в розігріту духовку до температури 140°C на 15 хвилин. Печену кашу дістати з духовки і порізати великими кубиками.
Приготування телятини ля Строганов:
М'ясо порізати довгою соломкою, посипати сіллю і борошном. Обсмажити в добре розігрітому жирі. Цибулю порізати кубиками, а печериці - пластинками. Разом посмажити на соняшниковій олії, додати томатну пасту і сметану, протушити. М'ясо з'єднати з соусом, додати спеції.
Телятину подавати з кубиками поленти або з хлібом.
Смачного!