Кукурудзяний крохмаль, рисове борошно, кукурудзяне борошно, загущувач: гуарова камедь, декстроза.
Енергетична цінність: 1511 кДж / 356 ккал
зокрема насичених 0,2г
зокрема цукру 1,5г
Картопляні кнедлики
Інгредієнти: 1кг картоплі, 3 жовтка, приблизно 150г борошна, 50г масла, сіль, мускатний горіх.
Приготування: очистити картоплю, відварити, пом'яти як на пюре, залишити охолоджуватись. Після чого додати жовтки і розтоплене масло. Додати борошно, сіль і вимішати тісто до однорідної маси. Змочити руки і сформувати кнедлики. Довести до кипіння воду у каструлі, посолити, зменшити температуру (газ) і занурити туди кнедлики. Почекати поки охолодяться. Викласти у ємкість. По бажання додати шкварки.
Млинці
Інгредієнти: 110г борошна, 2 яйця, 2 ложки розтопленого вершкового масла, 250г масла, 250г молока, соняшникової олії для смаження.