Яблучний пиріг

  • 06 грудня 2017 16:26:52
  • Відгуків: 0
  • Переглядів: 829
  • 0

Для приготування пирога потрібно:

Приготування пирога:

У миску всипати борошно, ванільний цукор з корицею, яйце і розм'якшений маргарин. Все перемішати міксером. Форму для тарта діаметром близько 20 Приготування см змастити маргарином і посипати борошном. Викласти тісто. Яблуко почистити і розрізати на чотири шматки. Кожну четвертинку нарізати дуже тонкими пластинками. Яблука викласти на тісто, посипати корицею і випікати в  температурі 180°C близько 25 хвилин. Цукрову пудру розвести в невеликій кількості води до густої глазурі, полити пиріг і посипати родзинками.

Смачного!