Для приготування безе потрібно:
Приготування безе:
Білки збити в пишну масу з дрібкою розпушувача. Комбайн поставити на низькі обороти і поступово додавати цукор, збивати в піну, поки цукор остаточно не розчиниться, а піна не стане густою. Цукрову пудру вимішати з картопляним крохмалем і делікатно перемішати зі збитою піною. Духовку розігріти до температури 100°C і встановити на гаряче повітря. Плоске деко застелити папером для випічки. Суміш перекласти в кондитерський мішок з насадкою. Якщо його немає, то можна перекласти в целофановий пакет і обрізати кінчик. Видавлювати безе на застелену форму. Сушити в прочиненій духовці в залежності від їх розміру від 2 до 6 годин.
Вершки збити з цукровою пудрою. Фрукти помити, великі порізати на шматки. У салатницю або на блюдо викладати шарами безе, фрукти і збиті вершки. Прикрасити свіжим листям м'яти.
Смачного!