Бісквітний рулет

  • 09 грудня 2017 16:29:07
  • Відгуків: 0
  • Переглядів: 1111
  • 0

Для приготування рулету потрібно:

Приготування рулету:

Галаретку розвести в половині зазначеної на упаковці води і залишити застигати. Коли загусне, порізати на смужки. Яйця добре збити з цукром, додати борошно. Все делікатно перемішати. Плоску форму застелити папером для випічки і перелити в неї тісто. Тісто розподілити тонко по цілій поверхні. Поставити в розігріту духовку і випікати близько 10 хвилин в температурі 180°C. На столі розкласти аркуш паперу для випічки і посипати його цукровою пудрою. Спечене тісто перекласти догори дном на папір з цукровою пудрою, швидко відклеїти від тіста папір, покласти його знову на тісто і загорнути в рулет. Залишити, щоб охололо. Вистуджене тісто розгорнути, вийняти папір з середини і тонко змастити повидлом. На одному з країв покласти смужки галаретки і щільно загорнути так, щоб галаретка була в середині. Загорнути в рушник і поставити в холодильник. Перед подачею посипати рулет цукровою пудрою.

Смачного!