Олія World's rice є природним антиоксидантом, джерелом вітаміну E (токоферолу) і комплексу антиоксидантів (гамма-орізанол і сквалену). Ці речовини допомагають боротися з вільними радикалами в організмі людини і уповільнюють старіння. Олія World's rice - гіпоаллерген, його вживання сприяє більш ефективному зниженню рівня холестерину в плазмі крові. Олію з рисових висівок широко використовують для приготування їжі. Вона стійка до димлення при тривалому нагріванні та ідеально підходить для смаження. Рисова олія стійка і до низьких температур, тому ідеально підходить для приготувань майонезів і салатів, також для смаження і фритюру.
Олія з рисових висівок рафінована.
Країна походження: Таїланд
Енергетична цінність: 880 ккал
зокрема насичених 22г
зокрема мононенасичені 41г
зокрема поліненасичені 34г