Цукор, кукурудзяний крохмаль, нативний рисовий крохмаль, сухе молоко, рисове борошно, ароматизатор, згущувачі: гуарова камедь, метилцелюлоза; розпушувачі: пірофосфат динатрію, бікарбонат натрію; яблучна харчова клітковина, регулятор кислотності: лактон глюконової кислоти.
Алергени присутні на заводі: яйця, горіхи, соєве борошно, молоко, селера та кунжут.
Енергетична цінність: 1550 кДж / 371 ккал
зокрема насичених 0,1г
зокрема цукру 39,5г
Спосіб приготування:
Для приготування потрібно:
Суміш для випічки, 150мл рослинної олії, 4 яйця (або замінник яєць).
Приготування:
Всипати вміст пакета в миску, додати 150мл олії та 4 яйця. Змішайте інгредієнти міксером до отримання консистенції однорідного тіста. Вилити масу в форму. Випікати 40 хвилин при температурі 180°C.
Смачного!!!