Пектин Целіко для домашньої консервації
Склад:
Пектин.
Продукт може містити: молоко, сою та їх похідні.
Спосіб приготування: Ретельно вимийте фрукти та залишіть просушити на ситі. При необхідності видаліть стебла, плодоніжки, насіння. Подрібніть великі плоди. Насипте підготовлені і зваж..
Згущувач Целіко для сметани
Склад:
Глюкоза, модифікований крохмаль.
Продукт може містити: молоко, сою, арахіс, фундук.
Спосіб приготування: 200 - 250мл добре охолоджених вершків (30-36% жирності) злегка збити міксером. Змішайте згущувач із 2 чайними ложками цукрової пудри і 1 чайною ложк..
Згущувач Целіко для варення
Склад:
Цукор, желеуторююча речовина: пектин, регулятор кислотності: лимонна кислота, консервант: сорбінова кислота.
Продукт може містити: молоко, сою та їх похідні продукти.
Спосіб приготування: Ретельно вимийте фрукти та залишіть просушити на ситі. При необхі..
Борошно М-с Теллі амарантове
Склад:
Борошно амарантове.
Харчова цінність в 100г продукту:
Енергетична цінність: 1246 кДж / 298 ккал
Жири 1,7г
в тому числі насичених 0,4г
Вуглеводи 61г
в тому числі цукру 0г
Білки 8,9г
Сіль 0г
..
Борошно Еловена вівсяне цільнозернове
Склад:
Пластівці вівсяні з цільного зерна.
Харчова цінність в 100г продукту:
Енергетична цінність: 1557 кДж / 370 ккал
Жири 8,0г
в тому числі насичених 1,6г
Вуглеводи 55г
в тому числі цукру 1,2г
Клітковина 11г
Білки 14г
..