Борошно без глютену не поступається звичному
Рівень натурального білку (глютену) – один з основних показників, що визначають якість пшеничного, ячмінного або житнього борошна. Саме глютен при випічці хлібобулочних виробів робить тісто липким і пружним, але не всі люди нормально його переносять. Щоб уникнути запального процесу в тонкому кишківнику люди з непереносимістю глютену (целіакією) вимушені відмовитися від вживання продуктів із вмістом клейковини. Необхідно постійно дотримуватися безглютенової дієти, при якій відсутність в раціоні випічки, макаронів і хліба вважається обов'язковою. Проте вихід є – в інтернет-магазині Bezglutex (Безглютекс) можна купити борошно без глютену і в домашніх умовах готувати ароматну і корисну випічку.
Види безглютенового борошна
Сьогодні продовольчі підприємства виробляють широкий асортимент борошна без глютену, яке можна купити в Києві або будь-якому іншому місті України. Щоб самостійно готувати корисну і смачну випічку, ви можете придбати в нашому інтернет-магазині:
- Гречане борошно, яке вважається хорошим джерелом вітаміну В, білку, магнію, марганцю, заліза та інших корисних речовин. Оскільки воно коричневого кольору, то і готова випічка буде з темним відтінком. Найчастіше гречане борошно використовується хазяйками для випічки булочок, хліба, вафель, млинців, а також для приготування домашньої локшини.
- Кукурудзяне борошно, яке широко використовують кулінари у багатьох країнах. Його можна використовувати для випічки перепічок, хліба, солодощів. Окрім цього, його можна додавати в різні страви.
- Рисове борошно без глютену. Відомо, що його широко використовують японці, а вони намагаються включати у свій раціон тільки здорову і корисну їжу. У рисовому борошні міститься багато мінералів, вітамінів та інших корисних речовин. Зазвичай його використовують для випічки хліба, пряників, перепічок та інших страв з тіста.
- Вівсяне борошно містить мінерали, вітаміни, клітковину та інші корисні речовини, що зміцнюють імунну систему людини. Виготовляється таке борошно шляхом подрібнення вівсяних пластівців до стану порошку. При постійному вживанні страв з вівсяного борошна нормалізується травлення. Використовують його для випічки хлібобулочних виробів, які при дотриманні технології виходять дуже ніжними.
- Пшоняне безглютенове борошно. Воно має солодкий смак, а по своїй текстурі схоже з пшеничним. Випічка з нього легко засвоюється, сприяє відновленню кислотно-лужного балансу, а також збагачує організм залізом, магнієм і вітаміном В. Використовують пшоняне борошно для приготування солоних і солодких блюд. Смачними виходять пісочна випічка, омлети, оладки, і, звичайно, булочки і хліб.
Також ми пропонуємо покупцям універсальні суміші, що складаються з різних видів борошна в певних пропорціях, що забезпечує якісну випічку хліба, бісквітів, піци, кексів або печива.
Безглютенове борошно: де і як купити в Києві або іншому місті України
Для того, щоб випічка без глютену вийшла смачною і ароматною, потрібні якісні інгредієнти. Уся продукція, яку ми пропонуємо, має міжнародні сертифікати. Якщо при виборі товарів у вас з'являться питання, кваліфіковану консультацію можна отримати у нашого менеджера. У нас завжди в наявності великий асортимент продукції, виробниками якої є перевірені бренди безглютенової продукції. У складі екологічно чистого борошна відсутні шкідливі домішки і хімічні добавки. Все, що від вас треба – це подзвонити нам або зробити замовлення через сайт. При використанні безглютенового борошна ваша випічка буде смачною, а здоров'я і настрій – відмінним!