Рівень натурального білку (глютену) – один з основних показників, що визначають якість пшеничного, ячмінного або житнього борошна. Саме глютен при випічці хлібобулочних виробів робить тісто липким і пружним, але не всі люди нормально його переносять. Щоб уникнути запального процесу в тонкому кишківнику люди з непереносимістю глютену (целіакією) вимушені відмовитися від вживання продуктів із вмістом клейковини. Необхідно постійно дотримуватися безглютенової дієти, при якій відсутність в раціоні випічки, макаронів і хліба вважається обов'язковою. Проте вихід є – в інтернет-магазині Bezglutex (Безглютекс) можна купити борошно без глютену і в домашніх умовах готувати ароматну і корисну випічку.
Сьогодні продовольчі підприємства виробляють широкий асортимент борошна без глютену, яке можна купити в Києві або будь-якому іншому місті України. Щоб самостійно готувати корисну і смачну випічку, ви можете придбати в нашому інтернет-магазині:
Також ми пропонуємо покупцям універсальні суміші, що складаються з різних видів борошна в певних пропорціях, що забезпечує якісну випічку хліба, бісквітів, піци, кексів або печива.
Для того, щоб випічка без глютену вийшла смачною і ароматною, потрібні якісні інгредієнти. Уся продукція, яку ми пропонуємо, має міжнародні сертифікати. Якщо при виборі товарів у вас з'являться питання, кваліфіковану консультацію можна отримати у нашого менеджера. У нас завжди в наявності великий асортимент продукції, виробниками якої є перевірені бренди безглютенової продукції. У складі екологічно чистого борошна відсутні шкідливі домішки і хімічні добавки. Все, що від вас треба – це подзвонити нам або зробити замовлення через сайт. При використанні безглютенового борошна ваша випічка буде смачною, а здоров'я і настрій – відмінним!