Крохмаль 84% (кукурудзяний, картопляний), інулін 8,5% (клітковина цикорію), рисове борошно 4,7%, загущувачі: гуарова камедь, гідроксипропилметилцелюлоза; клітковина подорожника (Plantago ovata).
Енергетична цінність: 928кДж / 220ккал
зокрема насичених 0,4г
зокрема цукру 0,9г
Спосіб приготування хліба
Для приготування знадобиться: 400г суміші UNI MIX, 1 чайна ложка солі (6г), 7г сухих дріжджів або 25г подрібнених свіжих дріжджів, 380мл води (приблизно 30°C), 2 столові ложки олії (18г) + олія для змазування форми.
Приготування: Помістіть всі інгредієнти в посудину, потім перемішайте міксером на високій швидкості до однорідності. Отриману масу вилити в змащену олією форму (рекомендований розмір 25х11см) і розрівняти поверхню ложкою. Накрийте форму з тістом вологою серветкою і залиште тісто підходити при кімнатній температурі приблизно на 30 хвилин. Поверхню тіста, що піднялося, злегка змастіть олією і поставте в розігріту духовку до 180°C. Випікайте приблизно 45 хвилин в конвекційній печі, після випічки вийміть з форми та відставте охолоджуватися.