Кукурудзяний крохмаль, борошно вівсяне цільнозернове 6%, рисове борошно, згущувачі: ксантанова камедь, гідроксипропилметилцелюлоза; клітковина Псиліум.
Енергетична цінність: 1488 кДж / 351 ккал
зокрема насичених 0,3г
зокрема цукру 1г
Спосіб приготування хліба:
Для приготування потрібно:
500г суміші, 1 і 1/3 чайної ложки солі (10г), 1 столова ложка цукру (15г), 500мл теплої води, 15г свіжих або 7г сухих дріжджів, 3 столові ложки олії + для змащення.
Приготування:
В миску всипати суміш, сіль і цукор та перемішати. Замісити однорідне тісто вручну або за допомогою міксера, поступово додаючи воду з розчиненими свіжими дріжджами, в кінці влити олію. Якщо використовуються сухі дріжджі, додати їх безпосередньо в суміш. Перекласти тісто у змащену олією форму (28 х 9см), вирівняти поверхню, накрити серветкою та відставити в тепле місце приблизно на 45 хвилин, щоб об’єм збільшився вдвічі. Розігріти духовку до температури 200°С із посудом внизу, наповненим водою. Акуратно змастити тісто олією, поставити в духовку і запікати 50 хвилин (без циркуляції повітря). Після випікання вийняти хліб з форми, остудити та тримати його накритим. Хліб в хлібопічці - випікати за програмою близько 3,5 годин.
Смачного!!!
Спосіб приготування піци:
Для приготування потрібно:
250г суміші, ¾ чайної ложки солі (5г), ½ столової ложки цукру (7г), 200мл теплої води, 10г свіжих дріжджів або 5г сухих дріжджів, 2 ст. л. олії.
Приготування:
В миску всипати суміш, сіль і цукор та перемішати. Замісити однорідне тісто вручну або за допомогою міксера, поступово додаючи воду з розчиненими свіжими дріжджами, в кінці влити олію. Якщо використовуються сухі дріжджі, додати їх безпосередньо в суміш. Накрити тісто серветкою та відставити в тепле місце приблизно на 30 хвилин, щоб об’єм збільшився вдвічі. Розкачати тісто або сформувати тонкий корж за допомогою рук, змащених олією, викласти улюблені добавки і випікати приблизно 30 хвилин при температурі 200°С (без циркуляції повітря).
Смачного!!!