Ваш кошик порожній
Для приготування тістечок потрібно:
Для приготування начинки потрібно:
Приготування тістечок:
Воду закип'ятити з маслом і щіпкою солі. У гарячу воду всипати борошно і перемішувати дерев'яною ложкою до тих пір, поки з тіста не вийде куля. Отримана маса повинна бути густою і блискучою. Зняти каструлю з вогню і додавати по одному яйцю, збиваючи міксером. Перекласти в кондитерський шприц або в мішок з пергаменту і видавлювати на пергаментний папір для випічки невеликі тістечка. Випікати при температурі 200°C протягом 10-15 хвилин. Перші 10 хвилин духовку не відкривати, бо тістечка можуть впасти. Холодні вершки збити на густо з цукровою пудрою. Спечені і охолоджені тістечка розрізати поперек і заповнити збитими вершками.
Смачного!