Заварні тістечка зі збитими вершками

  • 18 грудня 2017 15:27:51
  • Відгуків: 0
  • Переглядів: 1737
  • 0

Для приготування тістечок потрібно:

Для приготування начинки потрібно:

  • 250г вершків 30%
  • 2 чайні ложки цукрової пудри

Приготування тістечок:

Воду закип'ятити з маслом і щіпкою солі. У гарячу воду всипати борошно і перемішувати дерев'яною ложкою до тих пір, поки з тіста не вийде куля. Отримана маса повинна бути густою і блискучою. Зняти каструлю з вогню і додавати по одному яйцю, збиваючи міксером. Перекласти в кондитерський шприц або в мішок з пергаменту і видавлювати на пергаментний папір для випічки невеликі тістечка. Випікати при температурі 200°C протягом 10-15 хвилин. Перші 10 хвилин духовку не відкривати, бо тістечка можуть впасти. Холодні вершки збити на густо з цукровою пудрою. Спечені і охолоджені тістечка розрізати поперек і заповнити збитими вершками.

Смачного!