Солодкий хліб з родзинками

  • 27 листопада 2017 13:04:03
  • Відгуків: 0
  • Переглядів: 2743
  • 0

Для приготування хліба потрібно:

500г борошна (концентрат тіста для хліба)

35г соняшникової олії

400мл води

40г цукру

5г солі

7г дріжджів в порошку

50г родзинок

1 ложка харчового маку

Приготування хліба:

Змішайте борошно з цукром, сіллю і дріжджовим порошком. Помістіть суміш у миску міксера, влийте олію і воду. Змішайте міксером, поки всі інгредієнти не будуть добре перемішані. В кінці додайте родзинки і акуратно перемішайте. Дві форми для випічки 9x17см застелити пергаментом. Покладіть тісто в форми і залиште підніматися в теплому місці. Коли тісто підросте, змастили водою і посипати насінням маку.   У духовку поставити посудину з водою (щоб під час випікання зволожувати повітря в духовці) і розігріти до темп. 180°C. Поставити хліб і випікати протягом 30-40 хвилин, поки верх не зарум'яниться.

Смачного!