500г борошна (концентрат тіста для хліба)
35г соняшникової олії
400мл води
40г цукру
5г солі
50г родзинок
1 ложка харчового маку
Змішайте борошно з цукром, сіллю і дріжджовим порошком. Помістіть суміш у миску міксера, влийте олію і воду. Змішайте міксером, поки всі інгредієнти не будуть добре перемішані. В кінці додайте родзинки і акуратно перемішайте. Дві форми для випічки 9x17см застелити пергаментом. Покладіть тісто в форми і залиште підніматися в теплому місці. Коли тісто підросте, змастили водою і посипати насінням маку. У духовку поставити посудину з водою (щоб під час випікання зволожувати повітря в духовці) і розігріти до темп. 180°C. Поставити хліб і випікати протягом 30-40 хвилин, поки верх не зарум'яниться.
Смачного!