Для приготування тіста потрібно:
Для приготування начинки з квашеної капусти потрібно:
Приготування начинки з квашеної капусти:
Гриби намочити і залишити. Капусту залити двома склянками води, додати намочені гриби і варити до тих пір, поки не будуть м'які. Цибулю почистити, порізати кубиками та посмажити на соняшниковій олії. Готову капусту відтиснути і порізати з грибами, додати цибулю, сіль і перець. Все перемішати.
Приготування тіста для вареників:
У миску всипати 350г борошна, додати жовток (для кольору), сіль і стільки гарячої води, щоб тісто можна було вимішати. На хвилину залишити. Під час охолодження тісто густіє і його потрібно замішати. Після охолодження тісто не так добре ліпиться. Перекласти на стіл, посипаний борошном і, підсипаючи борошном, замісити до консистенції тіста для вареників.
Тісто розкачувати товщиною кілька міліметрів. Видавити склянкою кружальця, чайною ложкою накласти начинку і зліпити вареники. Закип'ятити воду зі столовою ложкою соняшникової олії. Вареники варити в солоному окропі. Готові вареники просушити на підносі. Перед подачею посмажити на соняшниковій олії.
Смачного!