Ваш кошик порожній
Для приготування сирника потрібно:
Приготування сирника:
Вершкове масло розтопити з шоколадом, вимішати з кукурудзяними пластівцями. З частини тіста сформувати 12 кульок, іншим викласти дно тортівниці. Форму і кульки поставити в холодильник. Желатин намочити в 1/3 склянки холодної води. Жовтки розтерти з цукром в пишну піну, додати сік лимона і сирок, вимішати. Вершки збити на густо.
Желатин підігріти, щоб розчинився. До рідкого желатину додати спочатку ложку сирної маси, потім з'єднати з рештою. В кінці додати збиті вершки і делікатно перемішати. Суміш викласти на корж з кукурудзяних пластівців і поставити в холодильник, щоб сирник загус. Готовий сирник прикрасити кукурудзяними кульками.
Смачного!