Рисові булочки

  • 05 грудня 2017 11:11:08
  • Відгуків: 0
  • Переглядів: 1892
  • 0

Для приготування 12-16 булочок потрібно:

Приготування булочок:

Дріжджі розчинити в теплому молоці. В миску міксера всипати борошно, рисовий крохмаль і сіль. Додати розм'якшене масло або влити олію і розчинені дріжджі. Все перемішати міксером і залишити на 20 хвилин. Новоутворена маса є досить густою та липкою. Плоску форму застелити папером для випічки. Долоні і столову ложку намочити в холодній воді. Ложкою набирати тісто і вологими руками сформувати подовгасті булочки. Викласти на форму, змастити збитим яйцем і випікати при температурі 180°C протягом 35 хвилин.

Смачного!