Для приготування пісочного тіста потрібно:
Для приготування грибної начинки потрібно:
Приготування пісочного тіста:
Борошно всипати в миску, додати сіль, яйце, білок та розм'якшене масло. Все перемішати міксером. Тісто перекласти на посипану безглютенової борошном стіл і замісити. Загорнути фольгою і поставити на годину в холодильник.
Приготування грибної начинки:
Печериці помити, якщо потрібно почистити, і посмажити на соняшниковій олії. Цибулю почистити, нарізати кубиками і рівномірно просмажити. Смажені печериці подрібнити блендером, вимішати з цибулею і приправити за смаком сіллю і перцем.
Приготування пиріжків:
Пісочне тісто розділити на три частини і злегка розкачати, потім перекласти на папір для випічки. На папері розкачати на тонкий корж, коротка сторона повинна бути близько 10см довжиною. На тісто викласти валик з начинки і прикрити боками тіста. Кожен рулет покласти так, щоб місце з'єднання було внизу. Рулети порізати ножем, але не роз'єднувати. Все змастити жовтком збитим з невеликою кількістю води і поставити в розігріту духовку. Випікати при температурі 200°C протягом 20 хвилин.
Смачного!