Пиріжки з печерицями

  • 20 січня 2018 17:19:09
  • Відгуків: 0
  • Переглядів: 1142
  • 0

Для приготування пісочного тіста потрібно:

Для приготування грибної начинки потрібно:

  • 750г печериць
  • 200г цибулі
  • сіль перець
  • 1 жовток для змазування

Приготування пісочного тіста:

Борошно всипати в миску, додати сіль, яйце, білок та розм'якшене масло. Все перемішати міксером. Тісто перекласти на посипану безглютенової борошном стіл і замісити. Загорнути фольгою і поставити на годину в холодильник.

Приготування грибної начинки:

Печериці помити, якщо потрібно почистити, і посмажити на соняшниковій олії. Цибулю почистити, нарізати кубиками і рівномірно просмажити. Смажені печериці подрібнити блендером, вимішати з цибулею і приправити за смаком сіллю і перцем.

Приготування пиріжків:

Пісочне тісто розділити на три частини і злегка розкачати, потім перекласти на папір для випічки. На папері розкачати на тонкий корж, коротка сторона повинна бути близько 10см довжиною. На тісто викласти валик з начинки і прикрити боками тіста. Кожен рулет покласти так, щоб місце з'єднання було внизу. Рулети порізати ножем, але не роз'єднувати. Все змастити жовтком збитим з невеликою кількістю води і поставити в розігріту духовку. Випікати при температурі 200°C протягом 20 хвилин.

Смачного!