Мішечки з м'ясом

  • 20 січня 2018 13:54:52
  • Відгуків: 0
  • Переглядів: 2621
  • 0

Для приготування тіста потрібно:

Для приготування м'ясного фаршу потрібно:

  • 1кг вареного м'яса з бульйону
  • 3 цибулини
  • сіль перець
  • соєва олія для смаження
  • пера зеленої цибулі для вузла

Приготування тіста:

У миску всипати борошно, додати яйця, сіль, воду, соняшникову олію та молоко. Все перемішати міксером, поки тісто не стане однорідним і не буде по консистенції як вершки. Тісто під час перемішування густіє. Порції тіста виливати на змащену олією сковороду і смажити тонкі млинці.

Приготування м'ясного фаршу:

М'ясо відділити від кісток і перемолоти. Цибулю почистити, дрібно порізати і посмажити на соняшниковій олії. М'ясо перемішати з цибулею і приправити за смаком сіллю і перцем. Якщо м'ясо досить сухе, то додати трохи масла і перемішати.

На кожен млинець накласти порцію фаршу і зав'язати пером зеленої цибулі як мішечок.

Смачного!