Для приготування тіста потрібно:
Для приготування начинки з квашеної капусти потрібно:
Приготування дріжджового тіста для кулеб'яки:
Дріжджі розчинити в теплій воді. Всі види борошна всипати в миску міксера. Додати сіль і цукор. Влити олію та дріжджі. Все перемішати, накрити рушником і залишити на 20-30 хвилин. Тісто перекласти на змащений олією стіл і замісити.
Приготування начинки з квашеної капусти:
Гриби намочити і залишити. Капусту залити двома склянками води, додати намочені гриби і варити до тих пір, поки не будуть м'які. Цибулю почистити, порізати на кубики і посмажити на соняшниковій олії. Готову капусту відтиснути і порізати з грибами, додати цибулю, сіль і перець. Все перемішати.
Приготування кулеб'яки:
Підготувати форму довжиною близько 22см. Тісто перекласти на папір для випічки і розкачати на тонкий корж, коротка сторона повинна бути близько 20см довжиною. На тісті рівномірно розподілити начинку і загорнути в рулет. Кулеб'яку викласти в форму разом з папером для випічки. Накрити рушником і залишити підніматися на 30 хвилин. Змастити збитим яйцем і випікати 40 хвилин при температурі 180°C.
Смачного!