Кулеб'яка з капустою

  • 20 січня 2018 17:51:45
  • Відгуків: 0
  • Переглядів: 1512
  • 0

Для приготування тіста потрібно:

Для приготування начинки з квашеної капусти потрібно:

  • 500г квашеної капусти
  • 8 сушених грибів
  • 1 цибулина
  • соняшникова олія для смаження

Приготування дріжджового тіста для кулеб'яки:

Дріжджі розчинити в теплій воді. Всі види борошна всипати в миску міксера. Додати сіль і цукор. Влити олію та дріжджі. Все перемішати, накрити рушником і залишити на 20-30 хвилин. Тісто перекласти на змащений олією стіл і замісити.

Приготування начинки з квашеної капусти:

Гриби намочити і залишити. Капусту залити двома склянками води, додати намочені гриби і варити до тих пір, поки не будуть м'які. Цибулю почистити, порізати на кубики і посмажити на соняшниковій олії. Готову капусту відтиснути і порізати з грибами, додати цибулю, сіль і перець. Все перемішати.

Приготування кулеб'яки:

Підготувати форму довжиною близько 22см. Тісто перекласти на папір для випічки і розкачати на тонкий корж, коротка сторона повинна бути близько 20см довжиною. На тісті рівномірно розподілити начинку і загорнути в рулет. Кулеб'яку викласти в форму разом з папером для випічки. Накрити рушником і залишити підніматися на 30 хвилин. Змастити збитим яйцем і випікати 40 хвилин при температурі 180°C.

Смачного!