Для приготування галушок потрібно:
Для приготування гуляшу зі свинини з перцем потрібно:
Приготування галушок:
Картоплю добре вим'яти або подрібнити в комбайні. Додати борошно, яйце і замісити тісто. З тіста сформувати валик, порізати косо на невеликі галушки. Готувати в солоному окропі, поки не спливуть. Дістати шумівкою прямо на тарілку.
Приготування гуляшу зі свинини з перцем:
М'ясо помити, просушити і порізати на шматки. Перець помити, почистити від насіння і порізати на великі кубики. Цибулю почистити і дрібно порізати. На сковороді розігріти олію і обсмажити м'ясо. Підлити трохи води. Коли зарум'яниться, посолити, поперчити і посипати зеленню, підлити трохи води і тушкувати близько 20 хвилин. Коли м'ясо буде вже м'яке, додати перець, цибулю і збитий помідор. Ще трохи тушкувати. Картопляний крохмаль розвести в 1/3 склянки холодної води, влити до гуляшу і довести до кипіння.
Смачного!