Копитки з гуляшем

  • 16 січня 2018 16:57:42
  • Відгуків: 0
  • Переглядів: 1441
  • 0

Для приготування галушок потрібно:

Для приготування гуляшу зі свинини з перцем потрібно:

  • 500г свинини для гуляшу
  • по половині червоного і жовтого перцю
  • 1 цибулина
  • 1 помідор
  • сіль, перець, зелень
  • 1 столова ложка картопляного крохмалю
  • соєва олія для смаження

Приготування галушок:

Картоплю добре вим'яти або подрібнити в комбайні. Додати борошно, яйце і замісити тісто. З тіста сформувати валик, порізати косо на невеликі галушки. Готувати в солоному окропі, поки не спливуть. Дістати шумівкою прямо на тарілку.

Приготування гуляшу зі свинини з перцем:

М'ясо помити, просушити і порізати на шматки. Перець помити, почистити від  насіння і порізати на великі кубики. Цибулю почистити і дрібно порізати. На сковороді розігріти олію і обсмажити м'ясо. Підлити трохи води. Коли зарум'яниться, посолити, поперчити і посипати зеленню, підлити трохи води і тушкувати близько 20 хвилин. Коли м'ясо буде вже м'яке, додати перець, цибулю і збитий помідор. Ще трохи тушкувати. Картопляний крохмаль розвести в 1/3 склянки холодної води, влити до гуляшу і довести до кипіння.

Смачного!