Ваш кошик порожній
Для приготування печива потрібно:
Приготування печива:
У невеликій мисці збити розм'якшене масло з цукром, жовтками і сіллю. Перекласти більшу половину (приблизно 3/5) отриманого крему в іншу миску. В першу миску з масляною масою додати каштанову борошно з чайною ложкою розпушувача і добре вимісити.
Виконати те ж саме і з рисовим борошном, але додати ще яєчний білок. Розкачати окремо обидва тіста в коржі товщиною близько 4-5мм. Покласти один корж на іншій, злегка притиснути і згорнути в тугий рулет, після чого, обгорнути його харчовою плівкою і відкласти в морозилку на 30 хвилин. Охолоджений рулет нарізати на 0,5 сантиметрові шматочки, викласти на деко, вистелене пергаментом. Випікати при температурі 170°С близько 15-20 хвилин.
Смачного!