Для приготування хліба потрібно:
Приготування хліба:
Дріжджі розчинити в теплому молоці і влити в миску міксера. Додати мед і соняшникову олію. Всипати борошно, сіль і картоплю. Все перемішати міксером. Якщо виникають труднощі з перемішуванням, то додати трохи води. Накрити вологим рушником і залишити підніматися.
Тісто, що піднялося, викласти на змащений олією стіл, посипати насінням і замісити. Сформувати з тіста валик і порізати на шматки. Тортівницю застелити папером для випічки. З порції тіста зробити кульку розміром в кнедлик і викладати в форму. Ще раз залишити на годину, щоб тісто піднялося. Коли тісто подросте, змастити збитим яйцем і посипати насінням. На дно духовки покласти термостійку посудину і влити склянку гарячої води. Поставити форму з хлібом та випікати при температурі 180°C протягом приблизно 40 хвилин.
Смачного!