Для приготування десерту потрібно:
Приготування десерту:
Яблука помити, почистити, порізати на шматочки, видалити насіння і серединки, скропити соком лимона. У глибокій сковорідці розтопити 3 ложки вершкового масла, всипати шматки яблук і просмажити, не перестаючи помішувати. Додати цукор і тушкувати близько 5 хвилин. Родзинки залити ромом і залишити на 30 хвилин, щоб ввібрали алкоголь. Порізати горіхи. Термостійку форму змастити маслом і посипати панірувальними сухарями. Яблука перемішати з родзинками і горіхами, перекласти у форму. Білки збити в густу піну з цукровою пудрою. Під кінець збивання вимішати з картопляним крохмалем. Піну викладати на яблука. Форму з яблуками поставити в розігріту духовку температурою 170°C. Випікати близько години, поки безе не зарум'яниться. Подавати відразу ж.
Смачного!