Ваш кошик порожній
Для приготування хліба потрібно:
Приготування хліба:
Змішайте борошно з гуаровою камеддю, сіллю та цукром. Дріжджі розчинити в теплій воді. Яйце збити. Невелику кількість залишити для змащування хліба перед випічкою. У мисці міксера змішайте масло, яйце та розчинені дріжджі, всипати суміш борошна. Змішайте все це разом. Форму для випічки довжиною 20см застелити пергаментним папером. Покладіть тісто в форму та залиште підніматися в теплому місці. Коли хліб підросте, змастили його збитим яйцем і посипати сіллю. Поставити посудину з водою в духовку, щоб вода випаровувалася під час випічки. Помістити хліб в духовку і випікати 30-40 хвилин при температурі 180°C.
Смачного!