Для приготування печива потрібно:
Приготування печива:
Духовку заздалегідь розігріти до 180°C. У глибокій мисці змішати всі сухі компоненти. У блендері збити банан, поки маса не досягне консистенції мусу. До сухої суміші додати банан, гарбуз і масло. Все разом ретельно збити в блендері, поки не буде однорідна маса, але при цьому вона не повинна бути занадто липкою. Деко для випікання застелити пергаментом, викладати готове тісто і розрівнювати, поки його товщина не буде дорівнювати приблизно 1см, а потім нарізати не надто великими порційними шматочками. Деко помістити в духовку приблизно на 20 хвилин. Щоб перевірити готовність печива, його треба буде проткнути зубочисткою, в тому випадку, якщо тісто не буде прилипати, значить, печиво повністю готове.
Смачного!