Для приготування галушок потрібно:
Для приготування курки потрібно:
Для приготування запеченого філе потрібно:
Куряче філе помити, просушити, натерти сіллю, перцем, паприкою і травами. Термостійку форму змастити соняшниковою олією, покласти курку і помістити в розігріту духовку до температури 180°C. Випікати протягом приблизно 20 хвилин. Потім підлити води, накрити фольгою або кришкою і пекти ще 10 хвилин. Соус, який утворився можна загустити перед подачею. Для того розчинити картопляний крохмаль в холодній воді, влити до соусу і проварити.
Приготування галушок:
Борошно, сіль і збите яйце вимішувати ложкою доти, поки тісто не вийде однорідне і пружне. У каструлі закип'ятити солону воду і ложкою викладати галушки. Готувати 5 хвилин після того, як спливуть. Галушки діставати шумівкою на тарілку і подавати з м'ясом і соусом.
Смачного!