Галушки з литого тіста із куркою

  • 11 січня 2018 18:02:46
  • Відгуків: 0
  • Переглядів: 1267
  • 0

Для приготування галушок потрібно:

Для приготування курки потрібно:

  • 2 одинарних філе курки
  • розмарин
  • 1 чайна ложка картопляного крохмалю

Для приготування запеченого філе потрібно:

Куряче філе помити, просушити, натерти сіллю, перцем, паприкою і травами. Термостійку форму змастити соняшниковою олією, покласти курку і помістити в розігріту духовку до температури 180°C. Випікати протягом приблизно 20 хвилин. Потім підлити води, накрити фольгою або кришкою і пекти ще 10 хвилин. Соус, який утворився можна загустити перед подачею. Для того розчинити картопляний крохмаль в холодній воді, влити до соусу і проварити.

Приготування галушок:

Борошно, сіль і збите яйце вимішувати ложкою доти, поки тісто не вийде однорідне і пружне. У каструлі закип'ятити солону воду і ложкою викладати галушки. Готувати 5 хвилин після того, як спливуть. Галушки діставати шумівкою на тарілку і подавати з м'ясом і соусом.

Смачного!