Ваш кошик порожній
Для приготування галушок потрібно:
Приготування галушок:
Картоплю натерти на дрібній тертці і перекласти на сито. Добре відтиснути. Рідину залишити на хвилину, а коли на дні утвориться крохмаль, воду зцідити і крохмаль додати до картоплі. Вимішати картоплю з борошном і яйцем. У каструлі закип'ятити солону воду. Ложку для морозива кожен раз мочити в окропі, набирати масу і кидати в окріп. Коли галушки спливуть, зменшити вогонь і варити ще близько 10 хвилин. Галушки діставати шумівкою на тарілку.
Бекон порізати соломкою, а цибулю кільцями та прожарити разом на сковороді. Готові галушки подавати политі жиром з бекону і цибулею.
Смачного!