Галушки картопляні з беконом і цибулею

  • 11 січня 2018 18:18:29
  • Відгуків: 0
  • Переглядів: 1395
  • 0

Для приготування галушок потрібно:

Приготування галушок:

Картоплю натерти на дрібній тертці і перекласти на сито. Добре відтиснути. Рідину залишити на хвилину, а коли на дні утвориться крохмаль, воду зцідити і крохмаль додати до картоплі. Вимішати картоплю з борошном і яйцем. У каструлі закип'ятити солону воду. Ложку для морозива кожен раз мочити в окропі, набирати масу і кидати в окріп. Коли галушки спливуть, зменшити вогонь і варити ще близько 10 хвилин. Галушки діставати шумівкою на тарілку.

Бекон порізати соломкою, а цибулю кільцями та прожарити разом на сковороді. Готові галушки подавати политі жиром з бекону і цибулею.

Смачного!